Basme de zi

Dumnezeu nu joaca zaruri

Leave a comment


Orele trec, zilele la fel, e din ce in ce mai trist, depresia l-a rapus atat de tare incat dimineata cand se trezeste, numai are nici un motiv sa continue, nu stie cum sa remedieze situatia. A rupt legatura cu realitatea, oamenii care il ajutat sa faca bani, pana si cu animalele lui de companie care produceau cateva mii de euro zilnic.

CoverPW-dice-final-artSingurele momente cand paraseste locuinta sunt acelea in care pleaca sa isi ia ceva de prizat. E atat de patetic incat trage singur in casa si asculta White Sensation pe Youtube. Nimeni nu il mai recunoaste, in doar cateva luni a devenit o umbra din ceea ce a fost. E atat de slab incat seamana cu un cutit cu pleoape. A aruncat toate ceasurile din casa, desi marea lui obsesie a fost mereu masurarea timpului in succes. Mereu era pe fuga alergand dupa putere ca un atlet la olimpice…

Acum sta pasiv in scaunul lui cu un joint in mana si toate sperantele impachetate cu fast in pungulite de special gold. Nu stie de cat timp zace asa, mizeria din jurul lui a pus stapanire pe el. Momentul este intrerupt de zgomotul soneriei. Se ridica si respira adanc, ca un om resuscitat din morti dupa un accident vascular. Merge spre usa cu lenea lui tipica dupa ce si-a tocit creierul cu cea mai buna iarba pe care a fumat-o de mult timp incoace. Deschide usa si constata ca in fata lui se afla cel mai bun prieten incarcat cu niste cadouri pe sufletul lui: timbre si cateva grame de coca. Le flutura ostentativ ca un fel de plata pentru a intra in casa.

Advertisements

Author: basmedezi

in acest ciclu numit viata incerc sa imi gasesc un loc. Calatoresc fugind de mine dar umbra cu care m-am nascut imi urmareste continuu pasii asa ca obosind ma asez la soare si privesc inspre sine gasind ce am cautat in toata aceasta alergare plina de suferinta..m-am gasit pe mine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s