Basme de zi

You are the jakpot of you life

Leave a comment


Fiecare pas este facut cu o precizie milimetrica, este atat de hotarata incat si respiratia este masurata in asa fel incat sa emane suflul succesului. Simte cum pulsul inimii ii creste cu rapiditate, prima batalie e aproape de castig si acum si-ar dori sa puna lacatul esecului pe usa si sa dispara.

Una dintre cele mai mari temeri pentru ea este frica de succes.Din exterior ai putea jura ca este cea mai calma persoana dar in interior se dau lupte grele care o omoara si o fac sa renasca la viata dintr-un minut in altul.templu-masonic-150x150

 Priveste spre cer inca o data, inchide ochii si inspira adanc, atat de adanc incat parca ar fi prima oara cand face asta. E ultima zi in lumea creata de ei, de azi pasii se vor indrepta in lumea pe care de atata timp si-a imaginat-o impreuna cu cei ce sunt pregatiti sa o urmeze.

A ajuns la locul stabilit privind spre cei ce sunt deja acolo,si nu sunt de azi sau ieri, ei si-au gasit calea pe care nu au pierdut-o mai apoi. Pe tabla de sah nu isi stie inca rolul…. Daca va fi pion sau nu conteaza prea putin pentru ca este pe tabla si nu in afara ei. E timpul sa dea ochii cu realitatea si sa preia conducerea. Mereu s-a gandit ca trebuie sa fie precauta cu ce isi doreste pentru ca se poate implini si iata…ca marile ei secrete ies la iveala azi.

Advertisements

Author: basmedezi

in acest ciclu numit viata incerc sa imi gasesc un loc. Calatoresc fugind de mine dar umbra cu care m-am nascut imi urmareste continuu pasii asa ca obosind ma asez la soare si privesc inspre sine gasind ce am cautat in toata aceasta alergare plina de suferinta..m-am gasit pe mine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s