Basme de zi

Invingatorul are nevoie de suflet pereche?

Leave a comment


Suflete pereche? Sincron? Totul se rezuma la asta?

Suntem un cumul de doi, putem exista si functiona perfect doar daca reunim ambele parti formand simetria perfectiunii. Unirea paradisiaca dupa care alergam se afla in noi. Avem partea feminina si cea masculina care coexistand in armonie reflecta maretia fiintei. Cautam in exterior jumatatea care sa ne completeze, sa ofere trupului si spiritului pacea, fericirea si implinirea totala.

Putem rupe oare lantul de evenimente peste care s-a asternut cerneala timpului? Putem regasi iubirea ce ne transforma din handicapati sufleteste in Fii ai Adevarului? Si daca da, cum?

Poate traind clipa prezenta si fiind constienti ca nimic nu se petrece fara oranduirea discreta a unor ordine initiatice care au accesul la Cartea Frunzelor.

sfinxul-din-bucegi

Pentru cei care platesc spectacolul totul merge pe o sina in linie dreapta intr-un tren in care suntem pasageri fara a cunoaste destinatia.Ni s-a spus sa coboram in statie fara a stii de ce, si asta pentru ca suntem prea ocupati sa intrebam si gasim raspunsuri. Orbiti de sunetul zgomotos pe care ei il produc uitam sa privim peisajul.

Dar daca rupem lantul de evenimente si facem ce ne indeamna intuitia? Lumea are nevoie de exemple care sa reflecte curajul de a pluti intr-o mare plina de rechini, in lumina intunericului zilei pentru a fi parte din detasarea divinitatii.

 

 

Advertisements

Author: basmedezi

in acest ciclu numit viata incerc sa imi gasesc un loc. Calatoresc fugind de mine dar umbra cu care m-am nascut imi urmareste continuu pasii asa ca obosind ma asez la soare si privesc inspre sine gasind ce am cautat in toata aceasta alergare plina de suferinta..m-am gasit pe mine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s