Basme de zi

Barbatul Total

Leave a comment


Ce reprezinta un barbat adevarat?

El este cel care il poti duce fara nici un sentiment de discomfort in fata bunicilor si al parintilor. Cel care te trezeste la 5 dimineata sa iti faca o surpriza placuta, cum ar fi? Primul bilet de avion achizitionat din aeroport spre o destinatie necunoscuta, la noroc, pentru a putea trai o aventura despre care doar voi doi sa va amintiti. Un barbat total. Cel care sa nu traiasca in trecutul care te-a format si pe care toate il avem. Multe dintre noi au povesti despre care nu vor sa vorbeasca pentru ca o data lectia invatata si examenul trecut acele amintiri trebuiesc uitate in sertarul prafuit.

Image

Un barbat care ascunde in spatele costumului impecabil povetea vietii lui tatuata pe piele. Cel cu care te poti afisa cu mandrie in fata prietenelor. El este cel pe care il suni inaintea tuturor sa ii povestesti lucruri care foarte posibil il plictisesc de moarte dar asculta rabdator incercand sa iti ofere o solutie.

Un barbat care iti sustine cele mai indraznete idealuri indiferent daca e vorba de cucerirea lumii sau dorinta ta de a fi agent secret. Nu condamna nimic din ceea ce tu iti doresti si te cunoaste atat de bine incat nu intervine in lucrurile care par absurd pentru viata ta (oricum o sa te contrazici singura). Te lasa doar sa traiesti si sa realizezi singura care e calea, fiind acolo sa te ridice cand iar te lovesti de un zid.

Iti iubeste toate prietenele desi nu este de acord cu nici una dintre ele. Nu o sa iti spuna niciodata cu cine sa te asociezi si cu cine nu pentru ca are incredere ca vei lua mereu decizia corecta. Traieste viata alaturi de tine si o transforma in scopul lui.

Nu o sa iti reproseze  ca ai cheltuit iar mai toti banii pe care ii ai pe un lucru de care nu ai nevoie, pentru ca el iubeste sa aibe alaturi un copil ce poarta tocuri de 15 cm caruia ii poate oferi tot sprijinul atunci cand cere.

Alaturi de el poti fi mereu tu, asa cum numai singuratea te stie cel mai bine. Te poti trezi dimineata sa te uiti  la desene animate sau sa dai muzica la maxim si sa te simti cea mai sexy dansatoare. Nu ai nici un fel de inhibitie in ceea ce il priveste. O sa stie sa taca atunci cand te lupti cu enigmele vietii tale si doar privindu-l in ochii sa gasesti raspunsurile dorite.

Atunci cand dati ture interminabile cu muzica la liminata suportabilului si te vede cazuta pe ganduri nu o sa isi puna intrebari prostesti cum ca ai fi cu mintea la vreun fost. El are incredere in ceea ce reprezinta pentru tine si doar te priveste spunand din cand in cand o gluma care sa te aduca la realitate.

Nu este totul roz si veti avea deseori opinii diferite dar certurile sunt mereu constructive si va ajuta sa va apropiati si mai mult.

Este acel tip de relatie care te face cu adevarat frumoasa. Atunci cand te intalnesti cu prietenele tale nu trebuie sa vorbesti despre prestatia lui sexuala pentru ca totul se citeste pe chipul tau si cei din jur voi deveni invidiosi nu atunci cand asculta povestile siropoase ci atunci cand privesc culoarea ochilor tai care parca s-a schimbat de cand il cunosti. Esti alta.

De aceea genul de femeie totala care este destinata sa stea in spatele unui barbat de succes nu trebuie sa se multumeasca decat cu ce este mai bun.

Sunt femei care s-au nascut sa fie neveste si tot ce reprezinta mai frumos in viata unui Barbat Total.Nu te multumi cu cei care iti transforma doar singuratatea intr-o relatie unde nu poti creste si nu te poti dezovolta. Asteapta-l, rabdarea este ingredientul secret al invingatorului.

Advertisements

Author: basmedezi

in acest ciclu numit viata incerc sa imi gasesc un loc. Calatoresc fugind de mine dar umbra cu care m-am nascut imi urmareste continuu pasii asa ca obosind ma asez la soare si privesc inspre sine gasind ce am cautat in toata aceasta alergare plina de suferinta..m-am gasit pe mine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s