Basme de zi

Fete cuminti si baieti rai

Leave a comment


Sunt barbati dispusi sa se implice intr-o relatie si cei care nu considera momentul adecvat sa se dedice unei singure persoane. Aceasta indisponibilitate afectiva atrage asemenea unui magnet tocmai acele fete care cred ca isi doresc o relatie dar in subconstientul lor exista o frica de atasament care le determina sa faca aceleasi alegeri ce duc la suferinta inutila.

Fetele cuminti aleg baieti rai? Nu, fetele cuminti sunt la fel de indisponibile ca baietii rai pt o relatie de lunga durata. De ce? Pentru ca atunci cand esti pregatit sa iti croiesti un drum alaturi de cineva te uiti dupa calitatile importante intr-o relatie in doi. Compasiune, devotament, aceleasi valori morale, planuri de viitor comune. Barbatul pe care il doresti aproape este dispus sa iti ofere timpul lui, apreciere, intelegere si iubire.

Ne punem adesea intrebarea de ce atraem acelasi prototip de barbat. Problema este la noi. Ca sa fi cu genul de barbat pe care ti-l doresti trebuie sa schimbi ceva in interior si sa te intrebi sincer daca este momentul tau sa te dedici unei relatii.

O uniune autentica intre doua persoane reprezinta trecerea de la eu la noi. Renuntarea la individualitate pentru formarea unui parteneriat.1661041_590843850997619_252967134_n

Deci e momentul tau? Daca nu atunci suferinta cauzata de Barbatii Indisponibili, Rai, golani ar trebui asumata si luat ca atare. Nu iti doresti deocamdata Printul pe cal alb esti prea ocupata cu tine si aventura in descoperirea lucrurilor importante pentru persoana ta.

Societatea atribuie un stigmat social celor care raman prea mult timp fara un partener. De aceea uneori ne simtim obligati sa ne implicam in relatii fara esenta cu persoane care nu ne ofera afectiune.

In incercarea de a ne demonstra ca suntem pregatite de o relatie acordam prea multa importanta celui care nu are nevoie de ea. Cunoastem finalul si ne place sa ne jucam cu durerea cauzata de un Barbat Indisponibil care doar certifica faptul ca si noi suntem la fel. Poate un moment de tacere personala si analiza riguroasa ar scoate la iveala ce ne dorim cu adevarat lasand in urma persoane care doar ne consuma energia.

Advertisements

Author: basmedezi

in acest ciclu numit viata incerc sa imi gasesc un loc. Calatoresc fugind de mine dar umbra cu care m-am nascut imi urmareste continuu pasii asa ca obosind ma asez la soare si privesc inspre sine gasind ce am cautat in toata aceasta alergare plina de suferinta..m-am gasit pe mine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s