Basme de zi

Pasarea Phoenix

Leave a comment


Se intampla adesea sa ne izbim de aceleasi situatii diferite doar prin persoajele care participa. Ne intrebam atunci de ce? Explicatiile sunt multe la fel ca si drumurile diferite cu care rezonam in fuctie de felul in care ne-am construit.

Acceptand orice circumstanta, noi acceptam felul in care ne este oranduita viata si suntem dispusi sa punem o caramida la zidirea propriului destin. Indiferent daca lucrurile sunt benefice sau distructive cerneala timpului va scoate la iveala motivul pentru care ne-am intersectat cu anumite persoane care au cauzat suferinta prin prezenta in viata noastra sau departarea de ea.

Karma reprezinta cauza si efectul. Orice actiune savarsita naste o karma pozitiva sau una negativa. Zicala Pana la Dumnezeu te mananca Sfintii este cat se poate de adevarata, deoarece pana in momentul in care o sa plecam avem de platit si de primit plati de la cei care cu sau fara voie ne-au cauzat neplaceri. Noi de asemenea atunci cand savarsim un lucru cu repercursiuni negative asupra altui individ nastem o plata care se va concretiza acum sau in cealalta viata.

Din punctul meu de vedere iadul si raiul prezentate in cartile sfinte sunt doar o fictiune. Sunt de acord cu viziunea evreilor vizavi de aceasta lume si cea de dincolo: Iadul este pamantul iar noi vrem sa aducem raiul aici.Cat stam aici trebuie sa ne descoperim scopul pentru a contribui la venirea Edenului pe pamant.phoenix-wallpaper-1

Toti suntem inzestrati cu o abilitate speciala pe care o stapanim intr-un mod unic.Nici o alta persoana de pe pamant nu detine acel ceva doar al nostru. Motivul pentru care zi de zi ne trezim si viata reprezinta o totala bucurie. Suntem in armonie astfel cu scopul nostru. Acest lucru special pe care il avem ca o comoara nepretuita ascunsa in sine poarta numele de Dharma.

Fiind atenti la sunetul intuitiei dam ocazie spiritului sa ne indrume pasii acolo unde mintea devine sclav si nu stapan. Totul pentru implinirea dharmei si iluminarea karmei.

Advertisements

Author: basmedezi

in acest ciclu numit viata incerc sa imi gasesc un loc. Calatoresc fugind de mine dar umbra cu care m-am nascut imi urmareste continuu pasii asa ca obosind ma asez la soare si privesc inspre sine gasind ce am cautat in toata aceasta alergare plina de suferinta..m-am gasit pe mine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s