Basme de zi

Kebabiste cu fite de somon fume

Leave a comment


Intalnim des prin acest oras mondene. Aceste  fiinte mirobolante care se plimba cu microbuzul si pantofii in sacosa. Ele sunt minunate atunci cand le privesti rar si doar pentru a le folosi in scopuri comerciale.

Ies la suc o data pe luna atunci cand cineva isi face mila sa le plateasca pentru serviciile prestate pe un an.In club le vei vedea asemenea unor dive la masa facand prezenta alaturi baieti darnici cu cele sarace cu duhul.

Mi se pare cu adevarat trist sa iesi pe usa cu un leu un buzunar, geanta imprumutata si sa iti fluturi pletele de parca ai pasi pe podium.

Admir acele persoane care isi cunosc potentialul si sunt constiente ca nu sunt acum acolo unde isi doresc dar lupta pentru a ajunge si aici nu ma refer la a ceda in fata unui barbat care iti promite ca te duce maine in Milano si iti cumpara masina pe care o doresti doar pentru a sta cu tine o seara.

Sunt din ce in ce mai rar exemple in care este ilustrata eleganta si din ce in ce mai multe femei ieftine care vor sa se vanda scump.

Pentru a sta la bratul unui barbat care are in buzunar succesul trebuie sa fi o femeie frumoasa prin simtul umorului, atragatoare prin felul in care pasesti, seducatoare prin comportament si prezenta si inteligenta in tot ce faci.

Aceste kebabiste care se dau cu parfum de la Avon dar viseaza Chanel lasa rece lumea din jur.from_glamour_to_raw_beauty_5gq51_640_01_62897900

Femeile care au un sistem de valori sunt cele ce pasesc in varful societatii, de unele singure sau fiind rolul principal in viata unui barbat total.

Advertisements

Author: basmedezi

in acest ciclu numit viata incerc sa imi gasesc un loc. Calatoresc fugind de mine dar umbra cu care m-am nascut imi urmareste continuu pasii asa ca obosind ma asez la soare si privesc inspre sine gasind ce am cautat in toata aceasta alergare plina de suferinta..m-am gasit pe mine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s