Basme de zi

Kebabistele si clubul

2 Comments


Am avut ocazia sa privesc de la distanta aceste fiinte desfasurandu-se dupa cateva pahare  primite ca plata anticipativa pentru o iubire neconditionata in masina, in scara, camera de hotel.

O poveste mi-a atras atentia in mod special.

S-a intamplat nu departe de vara trecuta, cand unul dintre tovarasii mei sub influenta bauturilor,de toate felurile, a fost ademenit de o cadana kebabista. Observand dansurile lascive de stramba pe langa el am incercat sa ii amintesc ca e cam beat si sa nu se lasa prada tentatiei.I-am explic destul de clar ca se poate trezi a doua zi cu ciuperci sau lucruri suspecte dar el a decis sa conduca seducatoarea domnisoara la masina dupa seara de club.

Cateva zile nimeni nu a mai auzit nimic de el. M-am temut sincer  pentru viata lui de om normal. In capul meu deja se desfasurau filme horror despre cum trebuia toti din anturaj sa suporte kebabista la lumina zilei, la munte si in toate activitatile noastre intelectuale. Putea prin tactici malefice(pizda de kebabista poate deveni o arma)sa il supuna.

Ne-am intalnit cu el in cele din urma. Povestea acelei seri l-a traumatizat atat de tare incat si in ziua de azi urmele sunt adanci. Prietenul nostru a dat de kebabista cu par lung….si aici ma refer la par lung nu numai in cap. Am ascultat toti cu privirea in lacrimi de ras cum saracul a incercat in nenumarate randuri sa produca un stimulent mental pentru a putea trece peste parul bucle din zona pubiana a domnitei,totul in zadar. 318815_125618624205443_100002719172493_101459_1802787642_n

Aveti grija la ce anturati din club, unele kebabiste se camufleaza in femei normale. Mult noroc si bagare de seama…traumele se sterg greu.

 

 

 

 

Advertisements

Author: basmedezi

in acest ciclu numit viata incerc sa imi gasesc un loc. Calatoresc fugind de mine dar umbra cu care m-am nascut imi urmareste continuu pasii asa ca obosind ma asez la soare si privesc inspre sine gasind ce am cautat in toata aceasta alergare plina de suferinta..m-am gasit pe mine.

2 thoughts on “Kebabistele si clubul

  1. ha ha ha ! dar ele “nu domnule, nu e din vina mea “

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s