Basme de zi

Hakerul de sentimente un cadou de 1 Martie

Leave a comment


Hakerul  de sentimente este acel barbat care stie exact cand sa taca si cand sa vorbeasca. Stie sa fie atent fara sa o dea in milogeala sentimentala. Nu intra niciodata incaltat in viata ta. Este precaut, meticulos si calculat. Cu toate astea nu va fi niciodata plictisitor. Cu el azi iei cina cu familia si maine fumezi iarba la Amsterdam.

35_20

Nu o sa te judece ca vrei sa faci vara baie in mare goala dupa ce ai baut cam mult. Nu te cearta atunci cand vorbesti aiurea la masa cu toti prietenii lui de fata, nu iti reproseaza ca fusta e prea scurta, decolteul prea adanc sau mesajele de pe FB pline de invitatii de la alti baieti. Nu, el nu iti va atrage atentia sa fi asa cum isi doreste, doar va disparea fara explicatii lasandu-te pe tine sa realizezi unde ai comis-o iar.

Este prezent in viata ta chiar si atunci cand e departe. Mereu iti vei aminti conversatiile cu el, subintelesul din privire si rasul ironic. Te determina fara cuvinte sa fi alta, sa devi mai buna.

Atunci cand esti sigura pe tine ca iti apartine te face sa iti amintesti ca oricand poate pleca. Esti obligata in fiecare zi sa te reinventezi pentru el.

Nu vei fi linistita niciodata alaturi de un haker de sentimente, el este in sine o aventura. Paseste alaturi sau dispari cand zorii zilei bat la fereastra caci alta optiune nu ai.

Ori ti pasul, ori alta va deveni proiectul lui.

La multi ani fetelor de 1 martie si sa primiti ca martisor macar pentru o perioada un haker de sentimente !!!!

Advertisements

Author: basmedezi

in acest ciclu numit viata incerc sa imi gasesc un loc. Calatoresc fugind de mine dar umbra cu care m-am nascut imi urmareste continuu pasii asa ca obosind ma asez la soare si privesc inspre sine gasind ce am cautat in toata aceasta alergare plina de suferinta..m-am gasit pe mine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s