Basme de zi

De ce exista homosexuali

Leave a comment


Femeile sunt pur si simplu diferite de bărbați .

 Nu am avut niciodată ocazia sa aud un bărbat spunând : ” Am ieșit in oraș sa îmi cumpăr pantofi dar am văzut o Geanta superba de aceea mi’am cumpărat chiloti “.

De asemenea si cele mai cerebrale din specia feminină au drame greu de înțeles. Mulți bărbați intra intr-o pauza mentala efectiv atunci cand iubita lor refuza sa facă sex pentru ca nu dispune de finanțe pentru a-si achiziționa încă un lucru inutil ( câte portofele poate avea nevoie un om de ex ? Peste 3 pe care le schimbi in funcție de cum  strălucește soarele arată ca esti femeie ).

Lucrurile se complica intr-un mod miraculos atunci cand specimenul feminin ales este dramatic de prost dotat din punct de vedere  mental. Înfrunti pe lângă crize de isterie combinate cu o fericire stupida momente in care esti pus in situații jenante ( nu e chiar plăcut ca iubita ta sa te însele ca nu are drob de sărbători sau bani de tampoane, deci femeile ieftine au o doza de prostie mai scumpă decât un range rover ).                  

 

  Concluzia ? Toate femeile sunt nebune, măcar nu le alegeți pe cele proaste. image

Advertisements

Author: basmedezi

in acest ciclu numit viata incerc sa imi gasesc un loc. Calatoresc fugind de mine dar umbra cu care m-am nascut imi urmareste continuu pasii asa ca obosind ma asez la soare si privesc inspre sine gasind ce am cautat in toata aceasta alergare plina de suferinta..m-am gasit pe mine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s