Basme de zi

Sunt Mama !

Leave a comment


Am devenit nu de mult mama. Un vis frumos devenit realitate. Ma simt ca si cand peste noapte sunt pilot de avion, fara instructiuni, fara pregatire trebuie sa pilotez un avion. Si trebuie sa il pilotez ca un profesionist pentru ca de mine depinde viata celei mai importante persoane din viata mea ,copilul meu.

Noptile mi le petrec incercand sa imi dau seama daca micuta mea respira sau nu, o verific daca are temperatura optima, o pup si o alint. Pentru ca sunt mama ei.Si in glasul lunii imi pun intrebari. Poate nu fac destul, oare o iubesc indeajuns?  Cum poti oare masura iubirea? Cand e prea mult sau prea putin. Imi fac griji pentru prima raceala, pentru primul stranut sau sughit. Ma simt inspaimantata dar pentru prima oara in viata mea simt ca singuratatea nu o sa ma apese niciodata caci iubirea pentru ea imi umple intreaga fiinta.

O iubesc. Ii iubesc manutele mici si zambetul. Mirosul de bebelus si cum adorame in bratele mele facunda-ma sa ma simt pentru prima oara in viata mea atat de importanta . Simt o mare responsabilitate pe umerii mei dar si puterea sa fac orice.

Copilul meu m-a schimbat. M-a facut sa las armura jos si sa infrunt viata pentru ea. Nimic nu pare acum prea greu sau imposibil. Stiu ca trebuie sa fac .

Inainte depresia punea stapanire pe mine facandu-ma sa nu imi pese de nimic. Ma amortea.  Acum indiferent de stare trebuie sa ma misc, trebuie sa fac tot ce imi sta in putinta pentru ea.

Si ma intreb daca si voi mamicilor va puneti aceleasi intrebari ca si mine ! Si voua va e frica ? Si voi simtiti oare ca sunteti depasite uneori de tot ce se intampla in jur ? Si voi plangeti?

Mother silhouette with baby

Mother silhouette with baby

 

Advertisements

Author: basmedezi

in acest ciclu numit viata incerc sa imi gasesc un loc. Calatoresc fugind de mine dar umbra cu care m-am nascut imi urmareste continuu pasii asa ca obosind ma asez la soare si privesc inspre sine gasind ce am cautat in toata aceasta alergare plina de suferinta..m-am gasit pe mine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s