Basme de zi

Ciudat

Am imbatranit. Si am facut-o parca peste noaptea . Nu stiu cand fata cu ganduri marete si planuri de a purta lumea in buzunar s-a transformat intr-o femeie . Una simpla , cu o viata monotona si lipsita de stralucire. Nu stiu unde a disparut viata din mine . Am fost sigura ca raspunsul la tot haosul interior va fi un sot si un copil. Am realizat debea dupa cat de mult m-am inselat de fapt. E ca si cum am merge toti in alta directie in aceeasi barca doar cu o vasla. M-am pierdut atat de mult incat nici nu mai stiu sa visez.

Am imbatranit. Mi-a imbatranit sufletul . Si nu a facut-o cu frumuseste si gratia care mangaie firele albe si pline de intelepciune. Nu . Am imbatranit tanara. Am uitat sa iubesc , sa rad , sa sper.

images

Si stii cum mi-am dat seama ca ceva nu e in regula? Sau poate este. Poate asa trebuie sa fie .

Sunt atat de confuza incat ma cert cu ideeile mele. Stupid si totusi eu.

Poate nu am imbatranit . Nu. Doar ca acum am responsabilitati . Am un copil de iubit si crescut . Am un sot de sfatuit. Am o casa de curatat. Mancare de facut si mangaieri in miez de noapte de oferit.

Dar cand am uitat sa imi fac prietenii, cand am uitat sa fabulez despre lucruri care doar in mintea mea s-au intamplat ?

Poate am uitat sa fabulez si sa mint despre ce nu am trait cand am inceput sa traiesc. La nivelul permis mie.

 

Ciudat .

Advertisements